Αγραβάνης για Φουρνιέ: «Αν το είχα κάνει εγώ θα είχα αποκλειστεί για τη μισή σεζόν»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο Instagram, αναφορικά με την τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ.
Το θέμα της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή προς τον Εβάν Φουρνιέ έχει πάρει αρκετές διαστάσεις, καθώς μιλάμε για μια σκανδαλώδη απόφαση που όμοιά της δεν υπάρχει στον επαγγελματικό αθλητισμό.
Από εκεί και πέρα μετά τα όσα αποφασίστηκαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο την ποινή-χάδι που επιβλήθηκε στον Γάλλο forward/guard του Ολυμπιακού.
Μάλιστα ένας πρώην παίκτης και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Αγραβάνης, αποφάσισε μετά την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να τοποθετηθεί με σχόλιό του γράφοντας το παρακάτω.
«Αν το είχα κάνει εγώ πιστεύω θα είχα αποκλειστεί για τη μισή σεζόν».
Δείτε την ανάρτηση και την απάντηση του Έλληνα forward:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
- Παναθηναϊκός: Η νέα λογική στις μεταγραφές και τα «σχόλια» για Αντίνο-Γιάγκουσιτς
- Παπαθεοδώρου: «Η ανατροπή της δεκαετίας αν ο Μαρινάκης κάνει ομάδα στο μπάσκετ»
- Απίστευτος Ρογκαβόπουλος: Η ατάκα «άσε τον να παίξει» στον Αταμάν για Όσμαν
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κάουα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου