Δεν είναι και χειρονομία! Ο Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε και για τα... stories
Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε και την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία αφορούσε τα stories του στο Instagram.
Μερικά stories στο Instagram είναι πολύ πιο σοβαρά από μια χειρονομία σαν αυτή που έκανε ο Εβάν Φουρνιέ μπροστά σε 20.000 κόσμο, χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό με αποτέλεσμα ο Αθλητικός Δικαστής να του επιβάλλει την παρακάτω ποινή.
Δείτε αναλυτικά:
1. Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 6-6- 2025, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα για τη φάση των τελικών «πλέι-οφ» του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.
2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ, για το ίδιο ως άνω περιστατικό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Δέχομαι ότι κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κάνει, αλλά...» (vid)
- Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό