«Συμφώνησε με Εφές ο Παπαγιάννης, χαμηλότερη η πρόταση του Παναθηναϊκού»
Η γερμανική ιστοσελίδα “Buzz Sport“ αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Αναντολού Εφές έφτασαν σε τελική συμφωνία για τη μεταξύ τους συνεργασία.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: “Πηγές του Buzz Sport επιβεβαίωσαν ότι ο Έλληνας σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης, συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές, σηματοδοτώντας την πρώτη μεταγραφή του προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τη σεζόν 2025-26”.
Όπως επισημαίνει το ίδιο μέσο: “Αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης αποχωρεί από τη Μονακό, όπου είχε μέσο όρο 7,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 16,5 λεπτά συμμετοχής. Επέλεξε την Εφές αντί για τη χαμηλότερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό, καθώς η τουρκική ομάδα αντικαθιστά τον Νταν Οτούρου, ο οποίος εντάχθηκε στη Χάποελ Τελ Αβίβ”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81