«Συμφώνησε με Εφές ο Παπαγιάννης, χαμηλότερη η πρόταση του Παναθηναϊκού»
Η γερμανική ιστοσελίδα “Buzz Sport“ αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Αναντολού Εφές έφτασαν σε τελική συμφωνία για τη μεταξύ τους συνεργασία.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: “Πηγές του Buzz Sport επιβεβαίωσαν ότι ο Έλληνας σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης, συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές, σηματοδοτώντας την πρώτη μεταγραφή του προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τη σεζόν 2025-26”.
Όπως επισημαίνει το ίδιο μέσο: “Αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης αποχωρεί από τη Μονακό, όπου είχε μέσο όρο 7,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 16,5 λεπτά συμμετοχής. Επέλεξε την Εφές αντί για τη χαμηλότερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό, καθώς η τουρκική ομάδα αντικαθιστά τον Νταν Οτούρου, ο οποίος εντάχθηκε στη Χάποελ Τελ Αβίβ”.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ