9:30 το πρωί η εκδίκαση για Φουρνιέ, Ναν - Άμεσα οι αποφάσεις
Με διαδικασίες εξπρές κινείται ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, καθώς όρισε την εκδίκαση σημαντικών υποθέσεων για το πρωί της Κυριακής στις 9:30, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά παίκτες που κινδυνεύουν με τιμωρία.
Ο φάκελος με τις αναφορές και τις καταγγελίες έχει «φουσκώσει», προκαλώντας έντονη κινητικότητα στα γραφεία της Λίγκας. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν, καθώς και ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ εξετάζεται και η υπόθεση της έδρας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Η πίεση είναι μεγάλη, γιατί σε περίπτωση επιβολής ποινής σε κάποιον αθλητή, πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του από την ομάδα. Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ομάδες έχουν διορία έως τις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας για να προχωρήσουν σε αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις που αφορούν τους Φουρνιέ και Ναν θα πρέπει να εκδοθούν έως τότε.
Η περίπτωση του Μπαρτζώκα μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο, όπως και εκείνη της έδρας του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπάρχει η ίδια χρονική πίεση. Για τα συγκεκριμένα θέματα, η τελική ετυμηγορία αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε