Λεσόρ στο διαιτητή: «Βάλε τη φανέλα του Ολυμπιακού να παίξεις» - «Τραβούσε τα μαλλιά του ο Γκριγκόνις»
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου μετέφερε τις αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE: Αυτά που έγιναν χθες έχουν ξυπνήσει τα χειρότερα ένστικτα στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σας το λέω με πάσα βεβαιότητα. Ο Γκριγκόνις χθες ήταν 40 λεπτά όρθιος και τραβούσε τα μαλλιά του και γελούσε. Τα έχει ζήσει αυτά αλλού; Όχι.
Χθες ακούστηκε ότι ο Μαγκλογιάννης ζήτησε την αποβολή του Λεσόρ, ο οποίος δεν καθόταν καν στον πάγκο. Η αλήθεια είναι ότι ο Λεσόρ ήταν έξαλλος και λίγο είναι αυτό για να το περιγράψεις με το διάλογο με τον Μαγκλογιάννη να έχει ξεφύγει και κάθε φορά να φωνάζει στον Μαγκλογιάννη τι έδινε σε κάθε φάση.
Έφτασε σε ένα σημείο που ο Λεσόρ του φώναξε σύμφωνα με μαρτυρίες «Βάλε τη φανέλα του Ολυμπιακού να παίξεις». Ποιος; Ο Ματίας Λεσόρ που εμφανίστηκε πέρυσι στην Ελλάδα και είναι από τη Μαρτινίκα.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα