Παρακολουθούν τον μικρό τελικό οι Αγγελόπουλοι (pics)
Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρίσκονται στην Etihad Arena για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα, οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να παραμείνουν στο Άμπου Ντάμπι και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 3ης θέσης με τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τους διοικητικούς ηγέτες των «ερυθρολεύκων» να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση.
Όπως διαβάσατε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε τη βασική 5άδα στο ντέρμπι, ενώ ο Εργκίν Αταμάν έριξε στη μάχη τις «ρεζέρβες».
Δείτε παρακάτω:

EUROLEAGUE 2024-2025 / FINAL-4 ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

EUROLEAGUE 2024-2025 / FINAL-4 ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ – ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο