Νέες δηλώσεις Λεσόρ: «Ρωτήστε τον Αταμάν... - Δε θέλω να μπω και να γαμ@@@ ό,τι έχτισαν»
Ο Ματίας Λεσόρ δεν κρύβει την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε έναν από τους πιο κρίσιμους σταθμούς της φετινής σεζόν, το Final Four της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, η επιστροφή του στο παρκέ δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον σπουδαίο ημιτελικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου, στις 18:00 (Novasports Prime), στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι.
Για τον Λεσόρ, αυτή μπορεί να είναι η πρώτη του συμμετοχή μετά από έναν μεγάλο και δύσκολο τραυματισμό, καθώς είχε σπάσει την περόνη του αριστερού του ποδιού στις 19 Δεκεμβρίου 2024.
“Είμαι πολύ πεινασμένος και πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Πρέπει, όμως, να σεβαστώ την προσπάθεια των συμπαικτών μου που πάλεψαν να είμαστε εδώ χωρίς εμένα τους τελευταίες πέντε μήνες”.
Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα κάνει την επανεμφάνισή του στο μεγάλο ματς απέναντι στους Τούρκους. Ο ίδιος, πάντως, παραπέμπει τις απαντήσεις στον προπονητή του.
“Ρωτήστε τον προπονητή αν και πόσο θα παίξω. Ό,τι και να πω για βαθμό ετοιμότητας το παρκέ θα είναι ο ‘καθρέφτης’”, απάντησε και συμπλήρωσε με έμφαση: “Είναι ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον προπονητή. Εγώ θα είμαι έτοιμος”.
Η επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση είναι δεδομένη, όμως δείχνει απόλυτη συνείδηση της σημασίας της ομαδικής προσπάθειας που έγινε εν τη απουσία του.
“Δε θέλω να μπω και να γαμ*σω ό,τι έχτισαν οι συμπαίκτες μου”.
Ο 30χρονος σέντερ γνωρίζει καλά πως η περσινή σεζόν είχε τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά αυτή η διαδρομή ως το Final Four έγινε χωρίς αυτόν, και αυτό το σέβεται. “Δε θέλω να μπω και να γαμ*σω ό,τι έχτισαν οι συμπαίκτες μου”.
“Κερδίσαμε με εμένα την περασμένη χρονιά, αλλά η ομάδα έφτασε εδώ τώρα χωρίς εμένα. Είμαι εδώ για να τους βοηθήσω και να συνεισφέρω με κάθε τρόπο που μπορώ”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βλαχοδήμος: Οι δύο όροι για να «παίξει» μεταγραφή
- «Ο Ολυμπιακός είπε στον Σορτς “μάζεψε τις προτάσεις σου, όσα σου δίνουν, εμείς θα σου δώσουμε περισσότερα”»
- Παπαθεοδώρου: «Όλη η αλήθεια για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Οι 5 ταλεντάρες που θα δοκιμάσει ο Βιτόρια
- Παναθηναϊκός: Αινιγματικός ο Sport Director της Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο