Η πρόβλεψη του Μονέκε για το Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Λίγες ώρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό της EuroLeague, ο Τσίμα Μονέκε αναλύει τα δεδομένα και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι φίλαθλοί του μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής φόργουορντ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το “τριφύλλι” έχει όλα τα φόντα για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Βλέπω τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοί του θα του δώσουν τεράστια ώθηση από την εξέδρα. Το ματς θα είναι πολύ κλειστό και ισορροπημένο, όμως στα τελευταία λεπτά θεωρώ ότι θα καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ και να “καθαρίσει” την πρόκριση».
Στήριξη στον Ναν
Ο Μονέκε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κέντρικ Ναν, ο οποίος δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε στη σειρά των πλέι-οφ κόντρα στην Αναντολού Εφές. Όπως τόνισε:
«Ο Ναν δεν είχε την επίδοση που ίσως περίμεναν όλοι. Ήταν θέμα αστοχίας; Ή μήπως ο τρόπος που τον αντιμετώπισε η Εφές; Ό,τι και αν συνέβη, τώρα είναι μια διαφορετική ιστορία. Ένας ημιτελικός είναι ένα μόνο παιχνίδι – και αυτό αλλάζει τα πάντα. Νομίζω πως αυτό το ματς θα είναι πολύ πιο σφιχτό και έντονο από το άλλο ημιτελικό».
Δείτε την εκπομπή στο YouTube:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βλαχοδήμος: Οι δύο όροι για να «παίξει» μεταγραφή
- «Ο Ολυμπιακός είπε στον Σορτς “μάζεψε τις προτάσεις σου, όσα σου δίνουν, εμείς θα σου δώσουμε περισσότερα”»
- Παπαθεοδώρου: «Όλη η αλήθεια για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Οι 5 ταλεντάρες που θα δοκιμάσει ο Βιτόρια
- Παναθηναϊκός: Αινιγματικός ο Sport Director της Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο