Αυτοί είναι οι διαιτητές του Final Four 2025
Η Euroleague ανακοίνωσε κι επίσημα τους διαιτητές που θα πάνε στο Αμπού Ντάμπι ώστε να διευθύνουν τα τέσσερα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα στο φετινό Final 4.
Η Euroleague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές που θα πάνε στο Αμπού Ντάμπι και θα σφυρίξουν τους συνολικά τέσσερις (δύο ημιτελικοί, μικρός τελικός, τελικός) αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Πιο αναλυτικά οι οκτώ διαιτητές θα είναι οι Μεντί Ντιφαλά, Αρτούρας Σούκιτς, Ίλιτσα Μπελόσεβιτς, Ρόμπερτ Λοτερμόσερ, Κάρλος Περούγκα, Μίλαν Νέντοβιτς, Εμίλιο Πέρεθ και Καρμέλο Πατέρνικο.
Τέλος, θυμίζουμε ότι οι δύο ημιτελικοί είναι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Φενερμπαχτσέ και Μονακό-Ολυμπιακό με τους πράσινους να θέλουν να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο και να γράψουν ιστορία με μια νέα κατάκτηση, κάνοντας το back to back!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που ανεβάζει ο Νίστρουπ στην προετοιμασία
- Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για Ναν: «Ως εδώ. Αγωγή και έγκληση»
- Σύζυγος Γκραντ: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι η έκπληξη... «πακέτο» με Τσάπρα και Βήχο!
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση Κοτσόλη και ο ρόλος Νίστρουπ για Καμαρά