«Κράξιμο» Σουλιάουσκας για τις διαιτησίες του Ολυμπιακού: «Ευρωλίγκα, τι σφυρίγματα είναι αυτά» (vid)
Κράξιμο σε διεθνές επίπεδο «έπεσε» για τη σειρά των αναμετρήσεων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού και στο επίκεντρο του σχολιασμού, μοιραία, βρέθηκε το θέμα της διαιτησίας.
Οι δημοσιογράφοι-αναλυτές του Basket-News, Ρίτις Βισνιάουσκας και Αουγκούστας Σουλιάουσκας έπαθαν… πλάκα από τις αποφάσεις που έκριναν τη σειρά των «ερυθρολεύκων» με τους Ισπανούς στα Play-Offs της Ευρωλίγκα.
Ο δεύτερος σχολίασε τα σφυρίγματα των διαιτητών στο Game 4 της Μαδρίτης στην εκπομπή του με αφορμή το «θέατρο» του Βεζένκοφ και την αποβολή του Ταβάρες:
«Ήταν ένα από τα πολλά σφυρίγματα στον αγώνα που ήταν αμφισβητούμενα. Τα περισσότερα από αυτά, ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα μοτίβο καθόλη τη διάρκεια της σειράς.
Κατά τη δική μου θέση, υπήρξαν πολλά σφυρίγματα στο Game 2, στη δεύτερη περίοδο, όταν η Ρεάλ προσπάθησε να καθαρίσει το ματς. Τόσες πολλές βολές για τον Ολυμπιακό του Πειραιά.
Τώρα, ξανά, στο Game 4 στη β΄ περίοδο, τόσες πολλές βολές, όταν η Ρεάλ προσπάθησε να πάρει μεγάλο προβάδισμα με περισσότερους από 10 πόντους. Ευρωλίγκα, τι είναι αυτά τα σφυρίγματα…»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η ατάκα της χρονιάς από Αταμάν για ΣΕΦ - Η ομιλία στα αποδυτήρια
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Μπενίτεθ: "Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις…" - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αταμάν: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για τη μετάδοση