Παναθηναϊκός: Ο Ντοζίερ δεν τιμωρήθηκε σε φάση ΙΔΙΑ με του Γκραντ (vid)
Στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφές ο Πι Τζέι Ντοζίερ έβαλε ένα καλάθι σε μια φάση που είναι… ίδια μ’ αυτή του Τζέριαν Γκραντ στο ΟΑΚΑ στην οποία δόθηκε τεχνική ποινή.
Ο Πι Τζέι Ντοζίερ στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές σηκώθηκε για σουτ δύο πόντων μπροστά στον Τσέντι Οσμάν σε μια φάση που θύμισε πάρα πολύ τη φάση του Τζέριαν Γκραντ στο ΟΑΚΑ, στην οποία ο Αμερικανός είχε χρεωθεί με τεχνική ποινή.
Πιο αναλυτικά ο Ντοζίερ σηκώθηκε για σουτ κι όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο, ρίχνει μια… κλωτσιά στον Οσμάν, όμως οι διαιτητές δε θεώρησαν ότι υπάρχει παράβαση κάπου με αποτέλεσμα το καλάθι δύο πόντων να μετρήσει κανονικά και το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Δείτε τη φάση:
Απλά κοιτάξτε το πόδι του ντοζιερ στο σουτ και συγκρίνεται την φάση με του Γκράντ προχθές….όχι ρε δεν είχε δόλο ο γιαβορ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 #paobc pic.twitter.com/L7QmmFgVec
— ®️andom-✖️ (@GreenHe48905921) May 1, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»