«Βουντού-βουντού» από τον Λεσόρ σε άπταιστα ελληνικά στο τέλος του Παναθηναϊκός-Εφές
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στα Playoffs της Euroleague, νικώντας την Αναντολού Εφές με σκορ 87-83 σε μια μάχη που θύμισε παλιές ένδοξες βραδιές στο ΟΑΚΑ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να «κατεβάζει ρολά» στην άμυνα με μια εντυπωσιακή τάπα, μόλις 15” πριν τη λήξη, «σφραγίζοντας» τη νίκη των «πράσινων».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Η καθοριστική αυτή φάση πυροδότησε εκρήξεις ενθουσιασμού στις εξέδρες, με το γήπεδο να τραντάζεται από το σύνθημα «Βουντού-Βουντού» και τους οπαδούς να ονειρεύονται ήδη το όγδοο ευρωπαϊκό, με προορισμό το Άμπου Ντάμπι.
Μέσα σε αυτή την εκρηκτική ατμόσφαιρα, ο Ματίας Λεσόρ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος, τραγουδώντας δυνατά –και στα ελληνικά– το αγαπημένο του σύνθημα, όπως έκανε συστηματικά και την περασμένη χρονιά, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως είναι ένα με την εξέδρα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Κροατία για τον Μπρόζοβιτς και το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Φαν Ντρόγκελεν
- «Η στάση του Παναθηναϊκού για Καμπάτσο - Η επιθυμία του παίκτη»
- Παναθηναϊκός: «Φρένο» στις μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Με έκπληξη... Φαν Ντρόγκελεν η εκτίμηση της ενδεκάδα με Πάκσι