Τι Τζει Σορτς: «Ο Ναν μου είπε "είσαι πιο κοντός παίκτης. Είναι σα να σε παίρνω μαζί μου"» (vid)
Ο Τι Τζέι Σορτς ρωτήθηκε για τις κουβέντες που αντάλλαξε με τον Κέντρικ Ναν στον πρόσφατο αγώνα του Παναθηναϊκού Aktor με την Παρί.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Triple Threat»:
Για το trash talking με τον Ναν: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι ειπώθηκε. Του είπα, απλά γιατί το έκανες αυτό. Ήταν μια φιλική κουβέντα. Ήταν αντανακλαστικό, μετά το σφύριγμα.
Μου είπε, είσαι πιο κοντός παίκτης, οπότε, όταν σε χτυπάω, είναι σα να σε παίρνω μαζί μου, γιατί δεν είσαι δύο μέτρα.
Του απάντησα, πως δεν γίνεται να με τιμωρείτε επειδή είμαι κοντός. Μου έλεγαν, πως άμα δεν ήμουν τόσο κοντός, δεν θα με χτυπούσαν πάνω από το λαιμό»
Για την ανανέωση του Ναν: «Δεν είναι μικρό το νούμερο των 4.5 εκατ. ευρώ. Είναι χρήματα που αλλάζουν μια ζωή. Και αυτό, κάνει τους παίκτες να σκέφτονται την παραμονή τους στην Ευρώπη.
Ο Ναν κέρδισε την Ευρωλίγκα, το Πρωτάθλημα, είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ομάδα του. Τι άλλο μπορεί να θέλει; Γιατί να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα;»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παναθηναϊκός για Τολιόπουλο - Ποιο το buyout»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα ο Σορτς - Ποιος είναι πιθανό να αποχωρήσει»
- Γιαννακόπουλος για Ηλιόπουλο: «Αυτά πες τα στους ΑΕΚτζήδες - Όποτε θες ραντεβού!» (vid)
- «Εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Παναθηναϊκό ο Μούσα»
- «Στους υποψήφιους μνηστήρες ο Παναθηναϊκός για Ρομπέρτο Φιρμίνο»