Τσουβέλας: «Θέλω να πω μια συγγνώμη σε μια κυρία στο ΟΑΚΑ...» (vid)
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας απολογήθηκε για ένα ψέμα που είπε σε μια κυρία στο γήπεδο του Παναθηναϊκού (σ.σ στον αγώνα με το Λαύριο), πως κάποτε έπαιξε μπάσκετ για το «Τριφύλλι»!
Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ:
«Θέλω να πω δημόσια μια συγγνώμη σε μια κυρία από την Αμερική στο ΟΑΚΑ. Επειδή με χαιρετούσαν όλοι και είμαι πιο ψηλός από τον Σλούκα, της είπα ότι είμαι παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και της είπα, ότι έπαιζα και στην Αρμάνι Μιλάνο.
Επειδή έχω απωθημένα, άφησα έναν άνθρωπο να νομίζει ότι είμαι αθλητής. Σου λέει, μπροστά είναι, τον χαιρετάνε όλοι, φωτογραφίες, κάτι είναι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤην άφησα στην πλάνη αυτή τη γυναίκα, γιατί είμαι ηλίθιος. Καλά έκανε, όμως, έλεγα από την άλλη μετά. Για αυτήν την κυρία, είμαι παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού. Έκανα το όνειρό μου, πάτησα παρκέ»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»