Κοτζιάς: Η άφιξη των εκπροσώπων θα φέρει εξελίξεις με Ναν-Παναθηναϊκό (vid)
Ο Τόλης Κοτζιάς μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ανανέωση του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε»:
«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε το τραγούδι, Δεν θα πας Πουθενά. Είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο το θέμα του Ναν. Περιμένουμε τους Αμερικανούς εκπροσώπους του παίκτη να έρθουν.
Ο Φλόιντ είχε έρθει τις προάλλες, όταν γνωστοποιήσαμε πως ο παίκτης πήγε στη Wasserman. Τελεσίδικα πράγματα στη ζωή, είναι λίγα. Περιμένουμε ίσως, και εντός της εβδομάδας να πάει προς το happy end για τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό.
Δεν θέλω, να λέω… λέξεις, γιατί ο κόσμος της ομάδας αγωνιά. Πρόκειται για έναν παικταρά. Ο Ναν είναι στο περίπου… αναντικατάστατος.
Γίνεται η διαδικασία να μείνει και ο Οσμάν. Οσμάν, θα βρεις. Μπορείς να βρεις έναν Ναν; Μέχρι την εβδομάδα η Εθνική θα έχει βρει γκαρντ. Έχει κάνει προτάσεις σε τρεις Αμερικάνους…»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει δήλωση πρωταθλητισμού» - Το στοιχείο που εντυπωσίασε
- Κατσαρός: «Για μένα υπάρχει ένας αθόρυβος πρωταγωνιστής - Βιαζόμαστε να κρίνουμε»
- Βαϊμάκης: «Από τα “ο Καμαρά είναι άχρηστος”, “ο Πένια κοντός”, φτάνουμε στο σήμερα»
- «Τελείωσε» τις αστειότητες η Λαμπαδαρίου: Η κρίσιμη φάση πριν το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ
- Νίστρουπ στη συν. Τύπου: «Έξυπνη η απόφαση για Καμαρά» - Τι είπε για φάουλ σε Κάνγκουα και... πέναλτι