Αταμάν: Οι δηλώσεις για Σαμοντούροβ και τραυματισμούς – «Αν έχουμε δέκα παίκτες, θέλω να δίνουν το 100%»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός-Λαύριο, για τελευταία αγωνιστική της Stoiximan GBL

Αταμάν: Οι δηλώσεις για Σαμοντούροβ και τραυματισμούς - «Αν έχουμε δέκα παίκτες, θέλω να δίνουν το 100%»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, μετά το Παναθηναϊκός-Λαύριο:

«Ο Σαμοντούροβ σε κάθε παιχνίδι που του δίνουμε χρόνο παίζει. Ήταν εξαιρετικός και την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Θα τον χρησιμοποιήσουμε ακόμα περισσότερο φέτος, είναι project για το ελληνικό μπάσκετ. Μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται και η συμπεριφορά του. Είναι σημαντικό που μια ομάδα – πρωταθλήτρια του δίνει τόσο χρόνο.

Είμαστε η μοναδική ομάδα της Euroleague που τελείωσε τη regular season του πρωταθλήματος αήττητη, αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Φαίνεται πως παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας. Ακολουθεί μια κρίσιμη εβδομάδα στην Euroleague. Θα είναι πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για την κατάταξή μας».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Για εμένα δεν είναι σημαντικό ποιος παίζει. Το σημαντικό είναι ακόμα και με 10 παίκτες, να τους χρησιμοποιούμε καλά και οι παίκτες που είναι υγιείς να δίνουν το 100% στο παρκέ».

Exit mobile version