Μπόγρης: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Παναθηναϊκό...» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μετά τις ήττες από Παρί και Μονακό.

Μπόγρης: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Παναθηναϊκό...» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για το αν θα περνούσε καλύτερα με τον Μπαρτζώκα ή τον Αταμάν: «Πολύ χοντρό. Ο Μπαρτζώκας πάει στον Πάνο Βλάχο. Ανατρίχιασα μόνο που το σκέφτομαι. Τρέχει αίμα όλο το κορμί μου. Πώς ήταν στους Θάντερκατς ο Μάμρα. Έτσι νιώθω.

Ο Αταμάν δεν θα ήταν της συνομοταξίας μου. Θεωρώ, ότι θέλει αυτό το καθιστό φαγητό με ποτό. Εγώ ξεκινάω το βράδυ και μπορεί να πάω σε δέκα μέρη. Δεν μπορώ να μείνω σταθερός κάπου»

Για το Παναθηναϊκός-Παρί: «Δεν γίνεται σε τέσσερα σερί ματς να αποφασίζει να παίζει το μπάσκετ στα τελευταία 7-8 λεπτά. Με τον Ολυμπιακό, τη Μακάμπι και σήμερα το ίδιο. Θα μπορούσε να ήταν ξεκούραστος στην τριάδα, αν ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή»

Για τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ ξένο να είναι ο Σπανούλης με άλλη ομάδα στο ΣΕΦ. Κατανοώ, ότι ο Μπαρτζώκας έχει προσφέρει ατελείωτα στον Ολυμπιακό. Εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω τον Βασίλη κάπου αλλού.

Ο Μπαρτζώκας επειδή παθιάζεται με την ομάδα, όλο αυτό περνάει στους παίκτες και δεν έχω δει έναν Ολυμπιακό στο «πρέπει» να είναι έτοιμος για 40 λεπτά. Η μόνη επιτυχία ήταν απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό εσόδων-εξόδων. Υπάρχει ένα άγχος που περνάει στους παίκτες»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr