Γεωργαντής: «Δυσανασχέτησαν στελέχη της Κυβέρνησης με όσα έγιναν!»
Ο Μιχάλης Γεωργαντής μίλησε για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (14/2) στα Δύο Αοράκια.
Μετά από τα όσα έγιναν, ο Μιχάλης Γεωργαντής, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος βρίσκεται για χρόνια στον χώρο και τοποθετείται σπάνια, μίλησε για τα όσα έγιναν.
Τόνισε πως όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στα «Δύο Αοράκια» ήταν απαράδεκτα, ενώ την ίδια ώρα υπογράμμισε ότι δυσανασχέτησαν πολλά στελέχη της κυβέρνησης, κάτι που θα φανεί στη συνέχεια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαι 55 χρόνια στον χώρο του αθλητισμού. Αυτό που συνέβη χθες είναι απαράδεκτο. Νομίζω μόνο σε ένα – δύο έντυπα, τηλεόραση, οτιδήποτε αναφέρθηκε.
Θέλω να σας πω ότι δυσανασχέτησαν πολλά στελέχη της κυβέρνησης και θα το δείτε αύριο. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Τον θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πόσταρε Χέιζ-Ντέιβις, ζήτησε διαρκείας για ΟΑΚΑ!
- ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ! Γι' αυτό είναι ποινή-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Γιαννακόπουλο - «Χάδι» σε Βαλένθια και Μπαρτζώκα
- "Προφορική συμφωνία για Τσάπρα - Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός"
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις