Ακυρώθηκαν τα εισιτήρια τριών οπαδών του Παναθηναϊκού για τον τελικό λόγω «επεισοδίου» με Λιόλιο
Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν το δικαίωμα εισόδου στον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ εξαιτίας ενός μικροεπεισοδίου με τον Βαγγέλη Λιόλιο.
Υπήρξε και η δυσάρεστη πλευρά του αθλήματος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr
, τρεις οπαδοί του Τριφυλλιού αποχώρησαν κακήν κακώς από το γήπεδο «Δύο Αοράκια» και δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον τελικό της Κυριακής (είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τον ΠΑΟΚ).
Για την ακρίβεια, οι «πράσινοι» οπαδοί φώναζαν προς τον Λιόλιο ατάκες όπως: «Αυτή είναι η δημοκρατία του Λιόλιου στην ΕΟΚ;», «Κάντε Έλληνα και τον ΜακΚίσικ», «Τι έγινε με την ΚΕΔ;».
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, που τους κοιτούσε επίμονα για ώρα, κατευθύνθηκε για λίγο μακριά από τα court seats και στη συνέχεια επέστρεψε στη θέση του.
Οι τρεις τιμωρήθηκαν παραδειγματικά με προσαγωγή, ένας με χειροπέδες ενώ όλοι τους δεν θα έχουν δικαίωμα παρουσίας στον τελικό, όπως τονίζει η ιστοσελίδα sdna.gr.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League