Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ 91-90: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ.
Ένα πραγματικό «θρίλερ» στο ΟΑΚΑ είχε happy end για τον Παναθηναϊκό που πανηγύρισε στα γενέθλιά του. Δίχως να πιάσουν μεγάλη απόδοση και με πολλά κενά διαστήματα οι Πρωταθλητές Ευρώπης σκόραραν 91 πόντους στο ΟΑΚΑ και πέτυχαν το 2/2 απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα ανήκει στο top 5 της Ευρώπης.
Το κλέψιμο του Σλούκα στο φινάλε ήταν η μισή νίκη για το «Τριφύλλι». Οι διαιτητές παραλίγο να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα έπειτα από το μη καταλογισμό ενός πεντακάθαρου φάουλ πάνω στον Κέντρικ Ναν με το σκορ στο 83-80.
Ο Αμερικανός σταρ είναι πάντοτε φόβος και… τρόμος για τους αντιπάλους και δέχτηκε φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα γλιτώνοντας τους «πράσινους» και από ένα εξτρά πεντάλεπτο παράτασης στην αρχή της «διαβολοβδομάδας».
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
Λορέντζο Μπράουν (3/10): Έδειξε κάποια διάθεση. Παρουσιάστηκε άστοχος στην επίθεση, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ έκλεψε και μια μπάλα.
Δημήτρης Μωραϊτης-Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.
Κώστας Σλούκας (10/10): Η ψυχή του μεγαλύτερου ηγέτη της Ευρώπης «μίλησε» ξανά. Με τις πρώην ομάδες ο Σλούκας έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση. Ολοκλήρωσε το ματς στους 23 πόντους, έκλεψε μια μπάλα που έκρινε σε πολύ σημαντικό βαθμό την αναμέτρηση.
Τσεντί Οσμάν (7/10): Ο Οσμάν συνέβαλε κι αυτός στη νίκη του Παναθηναϊκού ακόμα κι αν δεν είχε καλό ποσοστό στην επίθεση. Μάζεψε 7 ριμπάουντ (2 επιθετικά).
Ιωάννης Παπαπέτρου (3/10): Πήρε 11′ συμμετοχής, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.
Τζέριαν Γκραντ (6/10): Ξεκίνησε ενθαρρυντικά το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο, δεν έκανε το πιο «γεμάτο» παιχνίδι του, δίχως να είναι αρνητικός.
Κέντρικ Ναν (9/10): Ο Ναν πάτησε… γκάζι στην 4η περίοδο και εκτοξεύτηκε στους 17 πόντους. Κέρδισε φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πέτυχε τη βολή της νίκης. Τρομερός και σε δημιουργία (7 ασίστ).
Γουένιεν Γκάμπριελ (5/10): Ο Σουδανός σέντερ είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι. Είναι βαριά η ευθύνη του βασικού σέντερ και χρειάζεται στήριξη από όλους.
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Σε ένα σημείο που ο Παναθηναϊκός φαινόταν μπλοκαρισμένος στην επίθεση, ο Ισπανός φόργουορντ κράτησε όρθια την ομάδα. Πλησίασε το double double με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Ντίνος Μήτογλου (4/10): Αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων στην επίθεση.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»
