Επιμένει για Αταμάν ο Μπόγρης - Νέο περιστατικό με οπαδό του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης περιέγραψε τι συνέβη στην Αργυρούπολη με φίλο του Παναθηναϊκού μια μέρα μετά το ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ.

Επιμένει για Αταμάν ο Μπόγρης - Νέο περιστατικό με οπαδό του Παναθηναϊκού (vid)

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Aktor με τον Ολυμπιακό ο παλαίμαχος σέντερ δεν άλλαξε άποψη σχετικά με τον Εργκίν Αταμάν.

Στις διαδικτυακές του εκπομπές έχει αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις πως ο πράσινος τεχνικός δεν έχει προπονητική λεπτομέρεια.

Αναλυτικά όσα είπε σε βίντεο στο Tik-Tok:

«Περπατάω στο Μαϊάμι της Αττικής aka Αργυρούπολη. Πετάγεται αδελφός. ”Κακός είναι ο Αταμάν, Μπογρίνιο, ε;” Και ξαφνικά παγώνει ο χρόνος. 

Και πάμε, 54 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Στο +6 ο Παναθηναϊκός. Τάιμ άουτ στο μπροστά μισό. Μένει η μπάλα στα χέρια του Παναθηναϊκού. Ξανακυλάει ο χρόνος. Ό,τι σε κάνει χαρούμενο αδερφέ μου…»

Δείτε παρακάτω:

@bogrinho31♬ πρωτότυπος ήχος – Georgios Bogris

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr