Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια 111-90: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού Aktor κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Αταμάν έδωσε το σύνθημα πως τώρα ξεκινάει η Ευρωλίγκα και το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω ικανοποιητικό. Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω το πρωτοχρονιάτικο… τραπέζι και έκανε κομματάκια τη Βίρτους Μπολόνια του Χάκετ όσο κι αν έβαζε πίεση ο Κλάιμπερν.
Δίχως αμφιβολία το μεγάλο «κέρδος» του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιουρτσεβέν. Η απουσία του Λεσόρ δε φάνηκε στο αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Τούρκο σέντερ να πετυχαίνει ατομικό ρεκόρ σε πόντους (27) στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Επτάστερου. Η συμμετοχή και η διάθεση του Μπράουν συγκαταλέγονται βεβαίως, στα θετικά.
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
Λορέντζο Μπράουν (9/10): Το αποψινό παιχνίδι με τη Βίρτους θα πρέπει να είναι «οδηγός» για τον ίδιο τον παίκτη. Με 4 τρίποντα και 7 ασίστ ο έμπειρος γκαρντ πήρε ξανά τα πάνω του.
Κώστας Σλούκας (5/10): Δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι ο «αρχηγός». Ολοκλήρωσε το ματς στους 5 πόντους, ενώ μοίρασε 5 ασίστ για 3 λάθη.
Τσεντί Οσμάν (8/10): Με απόλυτη ευστοχία στην επίθεση τελείωσε τον αγώνα ο Οσμάν που μπήκε με το δεξί στο νέο έτος.
Ιωάννης Παπαπέτρου (4/10): Ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, όμως, αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον Οσμάν. Πήρε 15′ συμμετοχής δίχως να πιάσει υψηλή απόδοση.
Τζέριαν Γκραντ (7/10): Αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Αταμάν. Πρόλαβε να πετύχει 6 πόντους και 6 ασίστ στα 17′ που αγωνίστηκε.
Κέντρικ Ναν (10/10): Εντελώς αθόρυβα ο Ναν σκόραρε 27 πόντους στο ΟΑΚΑ και τελείωσε το ματς ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Γιουρτσεβέν. Αξίζει να σπάσει κάθε ρεκόρ η επόμενη υπογραφή του στην ομάδα.
Ουένιεν Γκάμπριελ (3/10): Πήρε μια πρώτη γεύση ως παίκτης του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει πολλά.
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (9/10): Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση από τον Χουάντσο με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Προσγειώθηκε άτσαλα στο glass floor σε μια μάχη με τον Πολονάρα, αλλά ευτυχώς συνέχισε στο παιχνίδι.
Κώστας Αντετοκούνμπο (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Ντίνος Μήτογλου (3/10): Μετά από τη ματσάρα στο Μόναχο ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ έμεινε στο… μηδέν κόντρα στη Βίρτους. Είναι ένα ζητούμενο να πιάσει μια απόδοση στη σεζόν και να διατηρηθεί σε αυτή.
Ομέρ Γιουρτσεβέν (10/10): Απίστευτος ο Τούρκος σέντερ με 27 πόντους και 7 ριμπάουντ, μπήκε και με το… παραπάνω στα παπούτσια του Λεσόρ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Υπογράφει σε ομάδα ο Μούσα με 10 εκατ. ευρώ» - Είχε συνδεθεί με Παναθηναϊκό
- Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-1
- Ξύλο στο τέλος του Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αδιανόητες εικόνες (pics)
- Παναθηναϊκός: Σήκωσε την ποδοσφαιρική φανέλα ο Κέντρικ Ναν μετά το γκολ (vid)
- Παναθηναϊκός: «Πονοκέφαλος» για Βιτόρια, χάνει Μλαντένοβιτς