Με νέο σχέδιο στο glass floor του ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (pic)
Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο ο Παναθηναϊκός θα πάει στο επόμενο στάδιο στο θέμα του glass floor και θα αγωνιστεί με νέο σχέδιο στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια.
Με τον ερχομό του νέου έτους θα υπάρξει μια αλλαγή στο ΟΑΚΑ που θα αφορά το glass floor στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.
«Νέος χρόνος, πρώτο ματς μέσα στο 2025, νέο σχέδιο από σήμερα στο glass floor του ΟΑΚΑ. Για αυτό και θα φορεθεί η πράσινη φανέλα. Να ξεχωρίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.
Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός σχεδίαζε να αγωνιστεί με τη μαύρη φανέλα, αλλά τελικά το σχέδιο άλλαξε.
Δείτε παρακάτω:
Νέος χρόνος, πρώτο ματς μέσα στο 2025, νέο σχέδιο από σήμερα στο glass floor του ΟΑΚΑ. Για αυτό και θα φορεθεί η πράσινη φανέλα. Να ξεχωρίζουν 😉 #paobc #virtusbologna
— Vas. Papatheodorou (@fullgazzia) January 3, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού