Μπουρούσης: «Έφυγα από τη Μπασκόνια μόνο για να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε σε ισπανικό μέσο για την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Aktor και τη Μπασκόνια.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί, επειδή παίζει στην Αθήνα.
Παρακολουθώ τη Μπασκόνια και θέλω να δώσω κάποιον αγώνα από τη Μπουέσα Αρένα. Θέλω να δω τους φίλους μου εκεί και να περάσω λίγο χρόνο.
Είχα μια συναρπαστική χρονιά στη Μπασκόνια. Η ομάδα είχε υπογράψει μεγάλους παίκτες. Η πόλη, ο σύλλογος, ο προπονητής με έκαναν να αισθανθώ άνετα.
Ο μόνος λόγος που υπέγραψα στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό ήταν για να κατακτήσω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα, γιατί τα καταφέραμε.
Αν δεν είχα λάβει την πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν θα πήγαινα σε κάποια άλλη ομάδα»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο