Οριστική απόφαση για Λάρκιν στο Εφές-Παναθηναϊκός
Η Αναντολού Εφές πήρε την οριστική της απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του Σέιν Λάρκιν στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Έτοιμος να αγωνιστεί μετά από απουσία έξι εβδομάδων είναι ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση της Αναντουλού Εφές για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο στάρ της τούρκικης ομάδας, όπως ενημερώνει ο σύλλογος, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο κι αναμένεται να βρίσκεται στη 12άδα της Εφές για το αποψινό ματς κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Αμερικανός με τουρκικό διαβατήριο ήταν στις 24 Οκτωβρίου και το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο κι έκτοτε δεν τον έχουμε ξαναδεί με τις αρχικές εκτιμήσεις να ήταν 3 με 4 εβδομάδες εκτός, αλλά τον ίδιο να καθυστερεί ακόμα περισσότερο λόγω της αποθεραπείας που δεν πήγε καλά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- «Τον προσσέγγισε άνθρωπος του Παναθηναϊκού - Τι απαντά ο Αλμέιδα»
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Μπενίτεθ... μετά τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο χώρες τα φαβορί για την προετοιμασία - Πότε θα γίνει