Πρίντεζης: «Ο Ναν είναι ίσως το καλύτερο ταλέντο που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού AKTOR.
Αναλυτικά όσα είπε στον Τσίμα Μονέκε:
«Ο Κέντρικ Ναν για εμένα είναι ένα απίστευτο ταλέντο. Είναι ίσως το καλύτερο ταλέντο που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, από όταν θυμάμαι εγώ.
Θυμάμαι τον Ντομινίκ Ουίλκινς, θυμάμαι τον Έντι Τζόνσον φυσικά, θυμάμαι τον Ντίνο Ράτζα, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό.
Όσο μείνει εδώ, θα βελτιωθεί περισσότερο, επειδή έχει μπασκετικό iq. Δεν είναι μόνο ότι έχει ταλέντο στο ένας εναντίον ενός. Είναι και θέμα μυαλού»
Σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ: «Για τον Σάσα, μου αρέσει ο τρόπος που σκοράρει 20 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Είναι εκπληκτικό. Κοιτάς τον πίνακα και βλέπεις 20 πόντους και απορείς, το πώς. Δεν έχει αγγίξει καν την μπάλα. Πώς είναι δυνατόν;»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν