Λεσόρ: «Θρύλος του Παναθηναϊκού ο Μπατίστ - Προσπαθώ να ακολουθήσω όσα έκανε»
Ο Ματίας Λεσόρ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο ντοκιμαντέρ της Euroleague έβγαλε το καπέλο στον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Ματίας Λεσόρ στο ντοκιμαντέρ της Euroleague, καθώς ο Γάλλος σέντερ έπλεξε το εγκώμιο στον πρώην άσο του Τριφυλλιού, Μάικ Μπατίστ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Χαρακτηριστικά ο Λεσόρ ανέφερε ότι ο Αμερικανός σέντερ είναι ένας θρύλος των πρασίνων, ενώ δεν έκρυψε και το γεγόνος ότι θέλει ν’ ακολουθήσει τα βήματά του!
Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:
«Ο Μάικ Μπατίστ είναι ξεκάθαρα θρύλος αυτής της ομάδας. Είναι κάποιος που θαυμάζω. Τον παρακολουθούσα και με ενέπνεε. Το να έχεις τέτοιους ανθρώπους που “ανοίγουν” τον δρόμο για εσένα και να προσπαθείς να ακολουθείς τα βήματά τους είναι κάτι πολύ σημαντικό».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπορ FM TV: Τα τρία πακέτα συνδρομής - Η τιμή που μπαίνει στο τραπέζι
- «Καταθέτουν πρόταση για Τσιριβέγια - Ποια στάση θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948 Κανάλι, ώρα - Ο αγώνας Live Streaming (05/08)
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή αποχώρηση μετά την έλευση Μαντζούκα-Μωραΐτη
- Απόβαση στη ρεβάνς! Τόσα εισιτήρια πήρε ο Παναθηναϊκός για ΤΣΣΚΑ 1948