Η... προφητεία του Τσουκαλά: «Στις 27 Οκτωβρίου θα διώξετε τον Αταμάν!» (vid)
Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού είχε προβλέψει την απομάκρυνση του Εργκίν Αταμάν στις 27/10, αλλά τελικά ο πράσινος τεχνικός πήρε ξεκούραστο διπλό μέσα στο ΣΕΦ.
Ο Παναθηναϊκός Aktor έκανε… πάρτι μέσα στο ΣΕΦ και νίκησε άνετα τους ερυθρόλευκους με 78-71.
Ο Εργκίν Αταμάν έμαθε… σκάκι στον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάτι το οποίο δεν είχε υπολογίσει ο Τάκης Τσουκαλάς στις αρχές του μήνα:
«Χάσατε την ευκαιρία να διώξετε τον Τούρκο, όταν σας είπε να κατεβάσετε το πανό στην Κύπρο. Αυτό θα ήταν τιμή μεγάλη για εσάς. Θα τον διώξετε τώρα που δεν πάει καλά.
Δε με νοιάζει να τον κρατήσετε, εγώ δεν τον φοβάμαι αυτόν τον μαλ…α. Εκτός ότι είναι Τούρκος και δεν τον χωνεύω, δεν ξέρει και από μπάσκετ.
Το αρχ…ι που θέλει να παίξει και με τους Σέλτικς. Θα τον διώξετε τώρα που θα έρχονται οι ήττες, 27 Οκτωβρίου θα τον διώξετε. Στο ΣΕΦ θα έχει πανό, δεν ξέρω τι θα έχει. Θα φύγει;»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 77-81
- Έξαλλος Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 77-81
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τέσσερις που εξετάζει ο Μπενίτεθ για το κέντρο
- «Ας βάλουμε ένα ερωτηματικό...» - Το σχόλιο Παπαθεοδώρου για Σλούκα
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά το διπλό του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ