Παναθηναϊκός: Επιτέλους, Μήτογλου από τα παλιά!

Ο Ντίνος Μήτογλου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση και θύμισε τον παίκτη που ξέρουμε κι έχουμε λατρέψει.

Με Αλβέρτη στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο χθεσινό ματς στο ΣΕΦ καταφέρνοντας να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 78-71 έχοντας παράλληλα κι έναν τρομερό Ντίνο Μήτογλου.

Ο Έλληνας forward φέτος δεν είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και γενικότερα προβλημάτιζε με την εικόνα του, όμως στο παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο ήταν εντελώς διαφορετικός παρουσιάζοντας ένα τρομερό πρόσωπο.

Γενικότερα του Ντίνου Μήτογλου ο Ολυμπιακός του ταιριάζει, καθώς κανένα από τα πεντάρια του δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν έξω από τη ρακέτα με αποτέλεσμα να μπορεί να παίρνει ελεύθερα σουτ, τα οποία σε περίπτωση που είναι εύστοχα να ορίσουν τη μοίρα ενός παιχνιδιού.

Κάτι που είδαμε να συμβαίνει και χθες με τον Έλληνα άσο να μιλάει σε κρίσιμες στιγμές και να θυμίζει τον παλιό, καλό Ντίνο Μήτογλου!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr