Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

Δείτε σε live streaming το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL (27/10, 20:15, ΕΡΤ3).

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο (στις 29 Σεπτεμβρίου) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR έρχονται αντιμέτωποι ξανά, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL (27/10, 20:15, ΕΡΤ3).

Το ντέρμπι αυτό βρίσκει τις δύο ομάδες σε… αντίθετη ψυχολογική κατάσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από οδυνηρή ήττα στο Μόναχο με σκορ 84-80 από την Μπάγερν, ενώ οι «πράσινοι» πήραν σπουδαίο «διπλό» στην Πόλη με σκορ 81-76 επί της Φενέρμπαχτσε. Λίγη σημασία έχουν όμως αυτά, αφού έχουμε δει και στο παρελθόν πως η καλή ψυχολογία και το ντεφορμάρισμα πάνε «περίπατο» όταν μιλάμε για ντέρμπι «αιωνίων».

Δείτε ζωντανά:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr