Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Δείτε τις επιλογές του Εργκίν Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σημαντική επιστροφή στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League (27/10/2024, 20:15, ΕΡΤ3), με στόχο το γόητρο και το διατήρηση του αήττητου στην Α1 κατηγορία.

Αυτό είναι το δεύτερο ντέρμπι των δύο «αιωνίων» για τη φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σχεδόν ένα μήνα μετά τη νίκη του στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο.

Μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει της Καρδίτσας (εκτός), του Άρη (εντός) και του Λαυρίου (εκτός), ενώ ο Παναθηναϊκός κατέγραψε νίκες κόντρα στην Καρδίτσα (εκτός), τον ΠΑΟΚ (εκτός) και την ΑΕΚ (εντός).

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην Euroleague (84-80) απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ ο Παναθηναϊκός έρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (81-76).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής στις δύο από τις τρεις επισκέψεις του στο ΣΕΦ (κανονική περίοδος και 4ος τελικός playoff), με τον Ολυμπιακό όμως να έχει προηγηθεί με ένα σερί πέντε εντός έδρας νικών.

Δείτε τις επιλογές του Εγκίν Αταμάν:

Σλούκας, Μήτογλου, Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης, Γκραντ, Ναν, Μπράουν, Οσμάν, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Σαμοντούροβ

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκη, Βιλντόσα, Φαλ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοβ, Φουρνιέ

Exit mobile version