Παναθηναϊκός: Η ομιλία Αταμάν μέσα στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του αγώνα μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, μετά την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στη Stoiximan GBL.

Παναθηναϊκός: Η ομιλία Αταμάν μέσα στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ

Ο Τούρκος προπονητής επεσήμανε ότι οι πράσινοι κέρδισαν μια από τις δύο καλύτερες ομάδες σε επίπεδο ρόστερ στην EuroLeague, αναφερόμενος στους ερυθρόλευκους.

“Παίξατε πολύ καλό μπάσκετ σε κάποια κομμάτια, εκτός από αυτά τα λάθη που κάνατε. Ήσασταν άριστοι, κυκλοφορήσατε την μπάλα πολύ καλά, παίξατε καλή άμυνα. Δεν το λέω μόνο γιατί κερδίσατε το ντέρμπι, κερδίσατε αυτή την ομάδα που έχει ένα από τα δύο καλύτερα ρόστερ στην EuroLeague. Παίξαμε έξυπνα, κερδίσαμε δύο ματς εκτός έδρας, τέλειο μπάσκετ. Συγχαρητήρια. Αύριο ρεπό”, με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και κραυγές πανηγυρισμών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr