Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η απόφαση Μπαρτζώκα για Γκος ενόψει ντέρμπι
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δε θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απόψε το βράδυ.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καταλήγει στην εξάδα των ξένων που θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ουσιαστικά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα μείνει εκτός εξάδας ξένων για το σημερινό ντέρμπι με τους πράσινους, καθώς προτιμήθηκε να μην παρθεί κάποιο ρίσκο διότι ο Αμερικανός guard ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Από εκεί και πέρα εκτός του Γκος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αποστολή δε θα συμπεριληφθεί ούτε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος μαζί και με τον τραυματία Κίναν Έβανς συμπληρώνουν τους ξένους που έχουν κοπεί από το ρόστερ των Πειραιωτών.
Η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού είναι η εξής: Βιλντόζα, Φουρνιέ, Πίτερς, Ράιτ, Φαλ και Μιλουτίνοφ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μαθηματικό μοντέλο βλέπει μεγάλη ανατροπή για τον Παναθηναϊκό στη EuroLeague!
- Παναθηναϊκός, Νταμς: Το προφίλ, η μεταγραφή των 10 εκατ. και η Αλ Αχλί
- Τι συμβαίνει με Μπερνάρ και γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Αβδάλα και τι σημαίνει αυτή
- Παναθηναϊκός: Μεγάλο ξεκαθάρισμα και δύο μεταγραφές που καίνε