Μπόγρης: «Δεν βλέπω προπονητική λεπτομέρεια στον Παναθηναϊκό - Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στηρίζεται στις προσωπικότητες δίχως προπονητική λεπτομέρεια μετά τη νίκη στην Πόλη.

Μπόγρης: «Δεν βλέπω προπονητική λεπτομέρεια στον Παναθηναϊκό - Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Δώσαμε άσο Μπάγερν, διπλό Παναθηναϊκό. Φιλάκια. Θέλω να πάρω ένα μπλουζάκι, «why always me», όταν πιάνω τα στοιχηματικά», είπε αρχικά ο παλαίμαχος σέντερ.

Για το Φενέρ-Παναθηναϊκός: «Ήταν κλειδί η στιγμή που έπαιξαν Γκραντ, Ναν και Μπράουν. Το ταλέντο του Ναν στο πρώτο ημίχρονο.

Με τον Μαριάνοβιτς στο παρκέ ο Παναθηναϊκός πλήγωσε τη Φενέρ. Με τον Μπιρτς ο Παναθηναϊκός χτύπησε με τον Λεσόρ κοντά στο καλάθι. 

Ο Μπιρτς ήταν κομβικός στο β’ ημίχρονο, η εμπειρία του Σλούκα τον φόρτωσε γρήγορα με φάουλ, με αυτά τα 2-3 του ηλεκτρισμού. Ο Μέλι ήταν «μέλι, μέλι και τηγανίτα ναι». Η Φενέρ πήρε μια διαφορά με πρωταγωνιστή τον Μπιμπέροβιτς, είναι και του γραφείου το παιδί, θα τον αποθεώσουμε λίγο. 

Ο Σάρας έκανε pick, να επιλέξει σε ποιον θα επιτεθεί. Έδειξε να έχει αδυναμία στο ένας-ένας ο Παναθηναϊκός. Δεν είχε η Φενέρ παίκτη με ευχέρεια στο ένας-ένας, από τον τραυματισμό του Ουίλμπεκιν.

Είδαμε, ότι είχε κακό spacing ο Παναθηναϊκός. Οι φάσεις ήταν προσωπικότητα και πόντοι, κάτι το οποίο είδαμε και πέρσι. Το spacing δεν έχει να κάνει με την κούραση. 

Ο Παναθηναϊκός είχε προσωπικότητα (σ.σ σε σχέση με τον Ολυμπιακό). Αν δεν έβαζε τα τρίποντα ο Σλούκας, δεν θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι μόνο προσωπικότητα παικτών. Απλά έχει πολύ καλή επιλογή παικτών. Μου θυμίζει τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου. Τα παιδιά είχαν IQ και βρίσκουν λύσεις.

Τι κάνει καλά; Δεν ξέρω. Δεν βλέπω προπονητική λεπτομέρεια για να πω ότι έκανε κάτι καλά. Δεν βλέπω γύρισμα μπάλας, ότι στοχεύουμε κάπου επί τούτου. Πετάγανε κάτι λόμπες αν τις πιάσεις ο ψηλός, τις έπιασε»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr