Έντονη φημολογία για γάμο: Ντύθηκε νύφη η Δώρα Παντέλη; (vid)
Έντονος καπνός σηκώθηκε τις τελευταίες ώρες πως η Δώρα Παντέλη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.
Μια φωτογραφία που ανέβασε η μπασκετική αναλύτρια και ρεπόρτερ «πρόδωσε» πως κάτι μεγάλο έχει συμβεί στην προσωπική της ζωή, καθώς η ίδια φορούσε μια βέρα στο δεξί της χέρι.
Η δημοσιογράφος του Buongiorno, Βασιλική Μπασιούρη επικοινώνησε με την πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού:
«Η ίδια ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει. Συγκεκριμένα μου είπε “μπορεί και να ισχύει μπορεί και να όχι.
Έχω συνηθίσει να κρατάω χαμηλούς τόνους στα προσωπικά μου. Όταν είναι να το μάθετε θα το μάθετε. Λέω να σας ευχηθούμε και μου είπε “Και δεν μου εύχεσαι;».
Το τελευταίο διάστημα η Δώρα Παντέλη μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, τόσο από την καθημερινότητά τους όσο και από τα ταξίδια τους, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όπως ειπώθηκε είναι πρόσωπο που δεν ασχολείται με την showbiz.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!