Μιλουτίνοφ: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από το Σούπερ Καπ» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Μιλουτίνοφ: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από το Σούπερ Καπ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Δεν είναι μόνο τα δύο επόμενα, έχουμε πολλά δύσκολα ματς στις επόμενες 10 μέρες. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα πρέπει να παίξουμε καλά κόντρα στις καλύτερες ομάδες.

Είναι δύσκολο πρόγραμμα, για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Όλοι θα είναι σημαντικοί και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ντέρμπι, είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Euroleague. Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα είναι καλύτεροι από το Super Cup»

Για τη δυσκολία του Μπαρτζώκα να διαλέξει τους ξένους: «Είναι καλό που έχει τόσες επιλογές. Είναι μεγάλη σεζόν και δε ξέρεις τι θα γίνει. Είναι καλό να έχεις πολλές επιλογές. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, μπορούμε να φτιάξουμε 3 ομάδες πολύ ποιοτικές. Αυτό κάνει πολλά χρόνια, έχει εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση, κάνει πολύ καλή δουλειά»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr