Παναθηναϊκός: Ας πάρουν άλλοι το πρωτάθλημα χειμώνα

Ο Παναθηναϊκός ακόμα πειραματίζεται. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχει καταρχήν το ταλέντο, τα εργαλεία, το μέγεθος για να ματσάρει οποιαδήποτε από τις τοπ ομάδες τις ηπείρου.

Παναθηναϊκός: Ας πάρουν άλλοι το πρωτάθλημα χειμώνα

Η επιλογή Αταμάν να φέρει στην Αθήνα άλλους δύο δυνητικά βασικούς παίκτες (Μπράουν και Οσμάν) έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις για λεπτά συμμετοχής, άρα το να αποδεχθεί ο καθένας το ρόλο του και να επέλθει χημεία θα τραβήξει χρονικά κι ας είναι το δυναμικό κατά 95% ίδιο με πέρσι.

Ο κόουτς έχει τη δυνατότητα να «παίξει» με τα φόργουορντς και τα γκαρντ του αρκετά αυξομειώνοντας ύψος και ταχύτητα.

Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα ετοιμότητας στους πράσινους που αφήνουν τους άλλους να χαρούν με τον τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα.

Ο Τούρκος είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να ανοίξει τον ρυθμό και το γήπεδο όσο περνά ο καιρός.

Ξέρει καλά τα κατατόπια της διοργάνωσης και δεν τον ενδιαφέρει να πάρει κεφάλι από νωρίς στη βαθμολογία για να αποβάλλει το άγχος και να δημιουργηθεί το πλαίσιο ώστε η ομάδα του να παίξει καλύτερο μπάσκετ.

Έχει εμπιστοσύνη στους αθλητές που διάλεξε, είναι γάτος και σίγουρα θα βάλει πολλά «αναχώματα» στους αντιπάλους όσο η σεζόν προχωρά.

Φέτος ο πρωταθλητής στελεχώθηκε ώστε να είναι πιο σβέλτος και σκληρός ενόψει των κλειστών αγώνων που ακολουθούν. Το τι γίνεται το φθινόπωρο εύκολα ξεχνιέται την άνοιξη…

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version