Ύμνοι Μονέκε για Λεσόρ: «Είναι ο κορυφαίος ψηλός στην Euroleague»
Ο ψηλός της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε έπλεξε το εγκώμιο του σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ στην εκπομπή «Triple Threat Show».

Ο Τσίμα Μονέκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Λεσόρ, τον οποίο και θεωρεί ως τον κορυφαίο ψηλό της Euroleague αυτή τη στιγμή.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Triple Threat Show»:
«Είναι αλήθεια ότι ο Λεσόρ είναι ο καλύτερος ψηλός στην EuroLeague. Νομίζω ότι το έλεγα αυτό πριν από δύο σεζόν, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει να το κάνει, και το έκανε ξανά πέρσι. Ήταν στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague. Είναι αλήθεια, είναι ο καλύτερος ψηλός.
Πάντα είναι και υποψήφιος για το βραβείο του MVP. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος ή δεύτερος στο τέλος της σεζόν και τα νούμερά του δείχνουν ότι είναι κυριαρχικός».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύντροφος Γκραντ: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό (pic)
- Παναθηναϊκός: Το «μυστικό» του Δ. Γιαννακόπουλου στον Φρι και η... Εφές (vid)
- Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε νέα πλάνα από την εντυπωσιακή σουίτα στο ΟΑΚΑ (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός - Έχει το πάνω χέρι με ειδικό όρο»
- Η ανάρτηση της Παρί για τον Παναθηναϊκό και η απάντηση της Μονακό: «Βρες άλλη ομάδα» (pic)