Παναθηναϊκός: Η τετράδα παικτών που «κρατάει» ο Αταμάν από τη «διαβολοβδομάδα»

Ήταν όντως… «διαβολοβδομάδα» για τον Επτάστερο, αφού ηττήθηκε από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας το 0 στα 2, με εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν τις φιλοδοξίες. Ποιοι παίκτες διασώθηκαν!

Παναθηναϊκός: Η τετράδα παικτών που «κρατάει» ο Αταμάν από τη «διαβολοβδομάδα»

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να γυρίσει άμεσα τον διακόπτη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα δύο αυτά παιχνίδια κέρδισε σε τρεις σημαντικούς… τομείς.

Πιο συγκεκριμένα, στα… «πρακτικά» καταγράφεται το comeback στο δεύτερο ημίχρονο και η μείωση του σκορ στους τέσσερις πόντους, μία διαφορά που καλύπτεται με άνεση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, το ξέσπασμα του Κέντρικ Ναν και το… solo show στο δεύτερο μέρος του αγώνα δείχνει ότι ο Αμερικανός το έχει πάρει… προσωπικά και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση.

Η σπουδαία εμφάνιση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υποδεικνύει ασφάλεια στη θέση «4» με την μαεστρική άμυνα και φυσικά το σουτ του, που φαίνεται να έχει βρει το… δρόμο του.

Τέλος, οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Τσεντί Οσμάν με μεστή παρουσία στο παρκέ προμηνύουν την σταθερότητα που έρχεται στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr