Προπονητής Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Εξαιρετικός ο τρόπος συμπεριφοράς του Παναθηναϊκού»

Ο Κρις Γουάιλντερ έβγαλε το καπέλο στον Παναθηναϊκό για το θέμα του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Καθολική αποθέωση σε Παναθηναϊκό στο εξωτερικό για την κίνηση προς την οικογένεια Μπάλντοκ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυσκολεύομαι να βρίσκομαι εδώ και να κάνω δηλώσεις για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του.

Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί τους.

Τα λόγια που ειπώθηκαν μου έμειναν στο μυαλό. Η Ελλάδα, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η εθνική ομάδα σε δυο διεθνείς αγώνες, και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικοί. Μίλησα με τους παίκτες μετά τον θάνατο του Τζορτζ, τους ρώτησα πώς ήταν, τις αναμνήσεις τους για εκείνον.

Οι παίκτες είναι μαζί πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις ή είναι μαζί σε ξενοδοχεία για τους εκτός έδρας αγώνες, οπότε η σύνδεση είναι τεράστια»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr