Χελάκης: «Σιγά μην καταστράφηκε ο Παναθηναϊκός επειδή τον νίκησε η Παρί»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στην ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρί και την επόμενη μέρα του.

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Σιγά μην καταστράφηκε ο Παναθηναϊκός επειδή τον νίκησε η νεοφώτιστη Παρί στην έδρα της. Σιγά μην είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός επειδή έκανε περίπατο στο ΣΕΦ με την Αρμάνι. Το μπάσκετ είναι άθλημα λεπτομερειών κι ενός απίθανου αριθμού συστημάτων, πάνω στα οποία δουλεύουν οι προπονητές. Μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες, που κουβαλούν ισχυρές προσωπικότητες κι αναζητούν κορυφαίους ρόλους, δεν είναι εύκολο να στρώσει απ’ το ένα παιχνίδι στο άλλο και μάλιστα μέσα σε ένα-δύο μήνες. Με την έννοια αυτή, το ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε καν υποφερτή απόδοση στο ματς με την Παρί είναι για να προβληματίζει τον προπονητή, αλλά μέχρι εκεί. Κάθε άλλη προβολή στο μέλλον με αρνητικό πρόσημο, στερείται ουσιαστικής σημασίας.



Είναι υπερβολικά νωρίς για να καταλήγουμε σε συμπεράσματα. Αν ο Παναθηναϊκός προβληματίζεται μία φορά, τι να πουν στη Ρεάλ που δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη. Μετά από τρεις αγωνιστικές η μόνη ομάδα με ισάριθμες νίκες είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Σημαίνει κάτι αυτό; Ο Παναθηναϊκός με τον γαλαξία αστέρων έχει να περιμένει το φορμάρισμά τους και την αφομοίωση των συστημάτων του Αταμάν. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται κι ο Ολυμπιακός που αναγκαζόταν να παίζει χωρίς τους βασικούς σέντερ του, με αποτέλεσμα να διαφοροποιεί εντελώς τα συστήματά του.

Exit mobile version