Παναθηναϊκός: Σε άθλια κατάσταση η Ρεάλ - Παίζει το... κεφάλι του ο Ματέο

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, η οποία δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ματέο: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός - Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Η φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά με αποτέλεσμα ο Τσους Ματέο να βρίσκεται κάτω από πάρα πολύ μεγάλη πίεση.

Ουσιαστικά η περσινή φιναλίστ του Final 4 δεν έχει καταφέρει να καλύψει το κενό του Γκερσόν Γιαμπουσελέ που αποχώρησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το NBA, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει σωστή ενσωμάτωση των νέων παικτών, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει τη διαφορά.

Οι «μερένχες» γενικότερα προβληματίζουν αρκετά με τις εμφανίσεις τους και η μία ήττα διαδέχεται την άλλη σε Ισπανία κι Ευρώπη με αποτέλεσμα το ματς κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης να είναι πρόωρος τελικός.

Σε περίπτωση που έρθει νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό, τότε ο Τσους Ματέο δεδομένα θα απολυθεί από τον πάγκο της Ρεάλ, η οποία θα αναζητήσει προπονητή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr