Παίκτρια στον Εκατομμυριούχο: «Ο σύντροφός μου δεν βλέπει ντοκιμαντέρ, βλέπει τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μια παίκτρια στον Εκατομμυριούχο «κόλλησε» σε κρίσιμη ερώτηση, αλλά δεν είχε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον σύντροφό της, ο οποίος «βλέπει Παναθηναϊκό»!

Παίκτρια στον Εκατομμυριούχο: «Ο σύντροφός μου δεν βλέπει ντοκιμαντέρ, βλέπει τον Παναθηναϊκό» (vid)

Γέλιο προκάλεσε ατάκα παίκτριας στον Εκατομμυριούχο, που πάλεψε να βρει τη σωστή απάντηση στην ερώτηση «Σε ποια ήπειρο βρισκόμαστε, αν συναντήσουμε κοπάδια από γκνου».

Οι επιλογές της ήταν ανάμεσα στην Ασία, την Αφρική, την Αμερική και την Ωκεανία.

Εκείνη είχε τη βοήθεια του τηλεφώνου, ωστόσο, θεώρησε (σωστά) πως ο σύντροφός της δεν θα μπορέσει να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Ο Δημήτρης βλέπει κανένα ντοκιμαντέρ; Μα, τι κάνει ο Δημήτρης. Τρώει όλη μέρα και κοιμάται;»

Για να έρθει η απάντηση: «Ο Δημήτρης βλέπει Παναθηναϊκό…»

Ο φίλος του Τριφυλλιού, λοιπόν, ανέφερε μέσω του τηλεφώνου: «Αχ. Γκνου. Το είχα ακούσει. Αγάπη μου, νομίζω Ωκεανία, αλλά, αν δεν το γνωρίζεις… Νομίζω, εκεί, αλλά… Δεν ξέρω.»

Η σωστή απάντηση τελικά ήταν η Αφρική, ωστόσο, η παίκτρια σταμάτησε στις 4.000 ευρώ.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr