Ο Παναθηναϊκός μάζεψε περισσότερο κόσμο στις γυναίκες από ότι ο Ολυμπιακός στους άνδρες! (vids)

Μεταξύ συγγενών και φίλων αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός μάζεψε περισσότερους από 1.500 οπαδούς για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας στην Α1 Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός μάζεψε περισσότερο κόσμο στις γυναίκες από ότι ο Ολυμπιακός στους άνδρες! (vids)

Τελειώνει κάθε κουβέντα στην όποια σύγκριση ανάμεσα στους δύο κόσμους.

Δύο μπασκετικά θεάματα έλαβαν χώρα σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της Κυριακής (13/10).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στην Α1 Γυναικών το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη στην Α1 Ανδρών. Μαντέψτε πού μαζεύτηκε ο περισσότερος κόσμος.

Το Τριφύλλι είχε τη συμπαράσταση παραπάνω από 1.500 οπαδών στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και έφτασε πανάξια (και ξεκούραστα) στη νίκη με 62-55.

Κι όμως, σε ένα γήπεδο περιορισμένης χωρητικότητας οι «πράσινοι» υπερίσχυσαν των «ερυθρολεύκων» που την ίδια μέρα είχαν αγώνα στο ΣΕΦ.

Στο Ολυμπιακός-Άρης οι εικόνες στις εξέδρες ήταν… θλιβερές. Μόλις μερικές δεκάδες οπαδοί (ανάμεσά τους η Εστρέλα Νούρι και η Μιλίτσα Τάσιτς) έδωσαν το παρόν στο φαληρικό γήπεδο για την αναμέτρηση στη Basket League.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr