Μπόγρης: «Καμία σχέση η Ζαλγκίρις με την Μπάγερν – Ο Χουάντσο η καλύτερη μεταγραφή!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού Aktor απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Μπόγρης: «Καμία σχέση η Ζαλγκίρις με την Μπάγερν - Ο Χουάντσο η καλύτερη μεταγραφή!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για τον Ολυμπιακό: «Στις δηλώσεις ο Τρινκιέρι είναι πρωταθλητής. Είπε, τον Ολυμπιακό, Βραζιλία του Σόκρατες, σε μια ομάδα που παίζει ο Γκος…»

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να το αφήσει πίσω αυτό το ματς. Θα κάτσουν στο ΣΕΦ μέχρι τις δύο το βράδυ. Οι προπονητές είναι ανώμαλοι. Το έχω πει.

Έχω κάνει ημίχρονο 2.5 ώρες με τον Ζέλικο. Τι συζητάμε. Από αυτή τη μάστιγα Ρεάλ-Παναθηναϊκός. Πω, τι κατηφόρα είχαμε. Πήγαινε έτσι το βίντεο, έλεγα μην κοιμηθείς τώρα…»

Για τον Παναθηναϊκό Aktor: «Γενικότερα στην πρεμιέρα υπάρχουν εκπλήξεις. Καμία σχέση η Ζάλγκιρις με τη Μπάγερν που έχει μπασκετικό κοινό.

Ο Παναθηναϊκός δε γινόταν να χάσει στο ΟΑΚΑ με την ενέργεια του κόσμου του. Στολίδι, πλέον, το γήπεδο. Μας έλειπε ένα τέτοιο αισθητικά ωραίο γήπεδο στη χώρα. Τρομερή εμπειρία για όλες τις ομάδες. Σημαντική νίκη στην έδρα του. Σε ένα ρόστερ που είναι ωραία δομημένο και θα πάρει πολλά από πολλούς. Το μόνο που μπορεί να φοβάται ο Παναθηναϊκός, είναι η κακή του μέρα.

Για μένα, η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι έχει δείξει πως έχει λύσεις. Δεν επηρεάστηκε από τον Σλούκα, ο Λορέντζο έδειξε γιατί είναι στρατηγός. Ο Λεσόρ ήταν οδοστρωτήρας. Είδαμε λεπτά από τον Οσμάν. Έφυγε από το ριμπάουντ σαν το βέλος. Προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο ο κόουτς, φαντάζομαι σε πιο σημαντικά ματς δεν θα είναι έτσι.

Μεγάλο ξεκλείδωμα για τον Χουάντσο στην επίθεση. Είναι μια έξτρα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Φέτος, λέω ότι θα είναι η καλύτερη μεταγραφή. Ο Ναν έχει ανέβει επίπεδο και από πέρσι στο κομμάτι της δημιουργίας και της άμυνας.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version