ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 93-96: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 93-96: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Σε μια συνέχεια από την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός Aktor δεν δείχνει σοβαρότητα στους ελληνικούς αγώνες, με εξαίρεση τα ντέρμπι.

Δεν είναι τυχαίο, πως ο Αταμάν έχει εκφράσει τις δυσαρέσκειές του στους λεγόμενους «διαδικαστικούς» αγώνες στη Basket League.

Βέβαια, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τεράστια διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους τους και στο συντριπτικό φινάλε των αναμετρήσεων, γλιτώνουν τις ήττες.

Πέρσι, μονάχα, ο Άρης είχε εκμεταλλευτεί τα συμπτώματα κόπωσης και τη μη συγκέντρωση του Τριφυλλιού στη Basket League. Άπαξ και βελτίωσε το ποσοστό του στο μακρινό σουτ, οι παίκτες του Αταμάν αγκάλιασαν τη νίκη.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός Aktor αγωνίστηκε χωρίς δεύτερο σέντερ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Λορέντζο Μπράουν (3/10): Σε 10′ ο Μπράουν δεν βρήκε ρυθμό. Τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους και 2 ασίστ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7.5/10): Ο Παπαπέτρου είχε σημαντική συνεισφορά στο 4ο δεκάλεπτο. Έσπασε την κατάρα από το τρίποντο, στη συνέχεια συνέβαλε και στην άμυνα.

Κέντρικ Ναν (10/10): Θύμισε έναν αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου συστήθηκε στο πράσινο κοινό. Ο Αμερικανός τα έκανε όλα για 35′ και αποτέλεσε το βασικό λόγο που ο Παναθηναϊκός κρατήθηκε ζωντανός στην αναμέτρηση. Σταμάτησε στους 27 πόντους (!), μοίρασε 3 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ.

Ματίας Λεσόρ (8.5/10): Αναγκάστηκε να αγωνιστεί περίπου 29 λεπτά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω των απουσιών του Γιουρτσεβέν και του Αντετοκούνμπο. Δεν ήταν εύστοχος κάτω από το καλάθι (4/11), ωστόσο, δεν σπατάλησε βολές (9/11). Κέρδισε 7 φάουλ. Μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Με δύο τρίποντα ο Λιθουανός γκαρντ απέβαλε σημαντικό μέρος της πίεσης από την ομάδα του.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Χρησιμοποιήθηκε για 5 λεπτά, δεν μπόρεσε να προσφέρει όπως στον αγώνα με την Καρδίτσα. Έβαλε ένα ωραίο καλάθι από ασίστ του Σλούκα.

Μωραϊτης – Σαμοντούροβ (-): Δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Αταμάν. Ο πρώτος, ίσως, θα μπορούσε να είχε μια ευκαιρία να παίξει στο παρκέ, λόγω της αστοχίας του Σλούκα.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο Γκραντ ήταν ο άνθρωπος που κλείδωσε τη νίκη με πέντε πόντους στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Κώστας Σλούκας (4/10): Κάκιστη εμφάνιση από τον «αρχηγό» στο εκτελεστικό κομμάτι με 1/10 σουτ. «Σώθηκε» από τις πέντε ασίστ.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (6.5/10): Μετά το double double απέναντι στη Μπάγερν ο Ισπανός φόργουορντ έκανε ένα βήμα «πίσω» στο πρωτάθλημα, λόγω της εκπληκτικής παρουσίας του Μήτογλου. Παρόλα αυτά, προσέφερε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ντίνος Μήτογλου (9/10): Η πιο «γεμάτη» εμφάνιση εδώ και καιρό, για τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ. Το ριμπάουντ δούλεψε υπέρ του Παναθηναϊκού στον αγώνα και ο Μήτογλου μάζεψε 12 φορές στον αέρα τη μπάλα. Στην επίθεση έβαλε 13 πόντους.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 93-96: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr