Κορνέτ σε Σλούκα: «Θα ήταν πολύ όμορφο να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ο έμπειρος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς μίλησε για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε αναφορά και στον πρώην συμπαίκτη του, Τσεντί Οσμάν.

Κορνέτ σε Σλούκα: «Θα ήταν πολύ όμορφο να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό»

Οπως ανέφερε στο sdna.gr: «Θα ήταν κάτι αρκετά όμορφο να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Δεν ξέρω με ποιους κανόνες θα παίζαμε και δε ξέρω πως μπορεί να τα ετοιμάσεις όλα αυτά. Θα ήταν πολύ όμορφο και μοναδικό πρωτάθλημα παίζοντας με τους πρωταθλητές της Euroleague.

Είναι περίεργο, υπάρχουν πολλά ταξίδια, πρακτικά προβλήματα που θα έπρεπε να λυθούν» είπε σχετικά ο 29χρονος σέντερ και συνέχισε αναφερόμενος στους πολλούς πρώην παίκτες του ΝΒΑ, που έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης. «Ο Χουάντσο (σ.σ. Χερνανγκόμεθ) ήταν με εμάς πριν στους Σέλτικς και έχω αρκετούς φίλους που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός μαθαίνω ότι είναι καλός και ότι ο Κέντρικ Ναν κάνει απίστευτα πράγματα εκεί».

Πώς είναι η ζωή με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή; «Είναι ωραία. Πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι, ήταν υπέροχη εμπειρία το να βγεις στον δρόμο και να ζήσεις την παρέλαση και να ζήσεις όλα αυτά που ζήσαμε. Τώρα όμως γυρίσαμε πίσω και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν» τόνισε ο Κορνέτ και συμπλήρωσε βέβαια ότι ο στόχος είναι το ριπίτ: «Είμαστε εδώ να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Όλα ξεκινούν τώρα, στην προετοιμασία και είμαστε ευγνώμονες για τα όσα κάνει η ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε και δουλεύουμε για να προσπαθήσουμε να χαράξουμε ακόμη μια πορεία προς το πρωτάθλημα. Εγώ απλά προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνω ό,τι χρειαστεί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κάνω τα πάντα για να λειτουργήσει αυτό το σύνολο σαν ένα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr