Δημήτρης Μωραϊτης: Το «κράξιμο» από τον Αταμάν και η ανυπομονησία

Μπήκε να παίξει τρία λεπτά ο Δημήτρης Μωραϊτης στην Καρδίτσα και τελικά μετά από δευτερόλεπτα τραβήχτηκε στον πάγκο από τον προπονητή του που “τρελάθηκε” όταν τον είδε να εκτελεί δις για τρίποντο χωρίς η μπάλα να έχει αλλάξει ούτε μια φορά χέρια.

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 80-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Η κάμερα έπιασε τον Αταμάν να “ψέλνει” και τον παίκτη να χαμηλώνει το κεφάλι, δείγμα ότι κατάλαβε το λάθος του. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα ο αναπληρωματικός λόγω πάθους θέλει να αποδείξει πράγματα, θα κάνει το κάτι παραπάνω, ειδικά αν ο αγώνας έχει κριθεί υπέρ της ομάδας του.

Ο παίκτης θα παίζει κυρίως στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να δώσει ότι θέλει ο κόουτς ακόμα κι αν μπαίνει στο παρκέ 30΄΄.

Έτσι εξελίχθηκε πέρσι ο Πάνος Καλαϊτζάκης που με την πάροδο του χρόνου “κέρδισε” τον προπονητή του. Πέρσι ήταν μικρός ο χρόνος συμμετοχής του 25χρονου γκαρντ, οι σταρ στους κοντούς σε συνδυασμό με το περιορισμένο rotation του Αταμάν, κράτησαν αρκετές φορές των Μωραΐτη μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Οπότε ο μέσος όρος στον χρόνο συμμετοχής του περιορίστηκε σε 06:01 λεπτά σε 37 παιχνίδια. Για να τον αυξήσει πρέπει να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και να μην τον παρασέρνει η ανυπομονησία.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr