Παναθηναϊκός: «Λύγισε» στο εμπόδιο του ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 22η αγωνιστική της Super League Κ19 χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι πως είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και πως δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1 πηγαίνοντας στους 56 βαθμούς και συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός που κατέβαλε τη δική του προσπάθεια βρίσκεται στην 3η θέση με 45 βαθμούς έχοντας ως στόχο να τερματίσει δεύτερος (στο -2 από τον Ολυμπιακό).
Όσον αφορά το παιχνίδι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ανώτερος και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 έως το 56′ με τους πράσινους να καταφέρνουν στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης να μειώσουν σε 2-1 βάζοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως δεν ήταν δυνατό αυτό το γκολ, για να τους οδηγήσει στην ισοφάριση ή ακόμα και στη μεγάλη ανατροπή.
Αναλυτικά:
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική της Super League.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 19’ με τον Ντούνγκα. Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε την αναμέτρηση και μάλιστα έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Ιωάννου στο 38’.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του καλή στιγμή να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με τον Γκιόκα. Στο 65’ ο Τερζής μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιωάννου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια.
Μέχρι το φινάλε του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 καλές στιγμές, στις οποίες στάθηκε άτυχος, και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Καρούζος, Δημακόπουλος (82’ Γαζής), Βύντρα, Καλοσκάμης, Θεοχάρης, Τερζής, Ζέκα, Σώκος (65’ Μπόσκο), Ιωάννου, Τρίκατζής λ.τ. (25’ Ανδριώτης- 82’ Μπαζούκης)
ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Τσιότας, Ντούνγκα, Μπαταούλας, Αβράμπος, Ελευθεριάδης, Αρετής, Γκιόκα, Γραββάνης, Παπανικόπουλος, Στύλος
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό