Παναθηναϊκός: Δικαιολογημένη ανυπομονησία στον Επτάστερο

Μπράβο στον Παναθηναϊκό που αν κι ανέτοιμος έκανε ότι έπρεπε στο Βερολίνο, μπαίνοντας με το δεξί στην προσπάθεια για το back to back. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να φορτσάρει τέτοια εποχή αλλά ως πρωταθλητής Ευρώπης έχεις όλη την προσοχή πάνω σου άρα ότι κάνεις (ή δεν κάνεις) μετρά διπλά.

Παναθηναϊκός: Το στατιστικό με Σλούκα που τα λέει... ΟΛΑ!

Είδατε τι έπαθαν Ρεάλ και Μπάρτσα στην πρεμιέρα. Επιπλέον με τόσες ήττες στα φιλικά ήθελες το “διπλό” τόσο για σημειολογικούς λόγους στην λατρεμένη σου πόλη, αλλά και για να φτιάξεις την ψυχολογία στους οπαδούς που περιμένουν πως και πως να επισκεφτούν το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ σε λίγες μέρες.

Απέναντι στην Αλμπα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν έτοιμη πνευματικά να περάσει τα πιθανά αναχώματα που δημιουργεί ένα season-start ματς εκτός έδρας και μάλιστα σε αυτό το γήπεδο που εύλογα δημιουργεί συνειρμούς.

Κατά διαστήματα οι πράσινοι απέδωσαν εξαιρετικά στην επίθεση και μέσα από αυτή παρήγαγαν στο transition.

Αμυντικά έχεις πολλά να διορθώσεις αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τελευταία στιγμή έχασες τον Παπαπέτρου, έχεις τον Οσμάν σε φάση ένταξης, τον Σλούκα να μην του βγαίνει τίποτα στο πρώτο μέρος (αλλά στο τελευταίο 5λεπτο να οδηγεί) και Μπράουν, Καλαϊτζάκη να προέρχονται από τραυματισμούς.

Οπότε κρίνοντας τις συνθήκες μια χαρά την ολοκλήρωσες την δουλειά!

Exit mobile version